Wednesday, October 21, 2009

HERE IS LITTLE VISH VISH IN WINNIE D POOH COSTUME......

Name : Travissh Aldrich Tangai @ Vish Vish

Date of Birth : 31st July 2009
Age : Almost 3 months

This is first time i join blog contest.......previously i was interested to join mommy ryan contest but i don't have vish vish photos wearing snowcap.....i found out about babyintan's giveaway cute baby in costume contest while browsing her blog....coincidence i have a few photos of vish vish wearing winnie d pooh costume...among all photos this is my fav......dia mcm nak bertumbuk dalam gambar ni....funny.....taken when he was 1 month 2weeks old ......this costume was given as a gift by my colleagues because they know i crazy for pooh and friend ......most of vish vish stuffs are under disney brand: pooh and friend....after asking permission from daddy i straightaway make the entry...menang atau kalah belakang kira yang penting enjoy...he.he..

BabyIntan’s Giveaway ini akan berlangsung mulai

20th October 2009 – 7th November 2009 at 7 p.m.

Syarat Syarat Penyertaan ialah:
  • Add blog BabyIntan dalam bloglist anda-(done)
  • Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- (done)
  • Buat entri mengenai contest ini di blog anda- (done)
  • Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja-(done)
  • Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume -(done)
  • Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali- (done)
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified) (done)
  • Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri ini - (done)
Untuk makluman, pemenang akan di pilih oleh juri dan ianya akan di bahagikan kepada 2 kategori :-
  1. 3 pemenang for Baby Girls yg cute bercostume
  2. 3 pemenang for Baby Boys yg cute bercostume

5 comments:

Intan said...

Salam kenal Agnes :)

Agnes, syarat pertama u tak buat lagi lah dear "add blog BabyIntan dalam bloglist anda"

Intan perasan ur blog ni does'nt hv "bloglist" at all :(

Once u dah buat, inform me ASAP kay :)

Agnes said...

Kak Intan

I dah add blog BabyIntan dlm my bloglist....

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

gud luck!

Agnes said...

steph dear thanks alot...Ryan x join?

Intan said...

Ok Agnes...all checked!

Gud luck to ur cute lil Traviss in costume :)

Thank you for joining...

~BabyIntan~