Thursday, November 12, 2009

VISH IN STRAWBERRY & PEA COSTUME



Actually this is superimpose photos using Adobe Photoshop created by Mama Ling, Vish Professional Photo Editor..she simply put vish face on this costume....I wish i can buy this costume for little Vish...but only available at US... Among all baby clothes I madly in love with baby romper and costume...wish to make it as collection....

14 comments:

Joan Clair said...

Then go online shopping agg. I suggest get ur debit card (not credit card) like RHB MasterCard eCash. Safe to use for online shopping.

Mayuh rompers yg unik2 and cute sold online, aku dah order one, kimono romper, agi nganti org nganjung. costume too!

Agnes said...

that is the things babe i hardly trust online transaction.....actually a lot of nice clothes online such as ebay amazon etc...ukai apa takut nda datai n transaction nda safe..takut bc hackers....

Agnes said...

apu amat sesuai dara bajik nya ngena kimono...mua sigi bisi baka jepun mimit...can't wait to see her babe

Joan Clair said...

nya lah, thts why ngena debit card is better. RHB MasterCard eCash nya prepaid bah babe, terus potong, adai main bill. safe to use. just top up card ya ekot amount yg d suka, and use it for shopping. enti org hack pun apa guna, ya cuma ulih ngena duit dlm card nya ajak, once duit abis, ya adai ulih ngaga apa2.

aku ngena eCash..enti credit card susah babe. berhutang ga asai ya.

Joan Clair said...

ngahahaha, giga ke vish vish, awak ke seduai sepasang! hehehehe kiut ajak ila

Agnes said...

best ga babe o...ila aku ngiga utk lelaki jepun...apa website babe?

Joan Clair said...

http://www.kasihkusayangku.com

naka penyigat org bujang kitai nya ngesep ila, phewitttt.

Intan said...

Ye ke super impose nie agnes? Really nampak real lah!

Kiut sgt vish in that costume eventhough muka dia just main "tepek" je kat costume tu ;)

Agnes said...

babe ila ngasuh seduai ya begambar sama au...mesti best...

Agnes said...

intan, yup this one is superimpose...i nak sgt beli costume strawberry tu tapi available kat us je....kalau arissa pakai lagi comel...

muka budak kat costume tu ada iras2 dia sebab tu nampak cun kat costume tu

Agnes said...

dekat KL mungkin ada kot costume mcm ni...i sebenarnya minat sgt dengan costume so far winnie d pooh (yg dia pakai utk contest intan), tiger dengan bees je collection dia...

fikir nak suruh pakai gambar strawbery ni tapi x layak sebab superimpose

cute kan baby pakai costume intan...

Intan said...

Series kalo u tak bgtau yg pic nie superimpose...mati2 i tak tau.

Kalo u antar this pic for my contest...fuuuh sure terpegun juri tau ;) Ha ha ha!

mamamiera said...

ha'ah. cam x caye je super impose..
cam real.. n vish2 kiut sgt in straeberry costume. kal0 x bleh masuk contest anjuran intan.. tp dah close la pulak..

Butterfly Princezz said...

agg! u can buy it at the crowne square, tingkat 3 i guess... yg ada playground depan that shop. ada pooh bear costume oso!!