Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY
Due Date: Before 31st Decem
ber 2009


Bersempena dengan birthday Ibu Rifqi yang ke 29 beliau telah menganjurkan contest Serius Baby 2009 Giveaway.....memandangkan Vish Vish paling suka buat muka serius so i joinlah contest ni....i letak 7 gambar semuanya...puan penganjur pilihlah mana yang berkenan...

TRAVISSH ALDRICH TANGAI @ VISH VISH

DILAHIRKAN 31 JULAI 2009

UMUR 4 BULAN

10 comments:

Joan Clair said...

Best wishes Vish!!

Huh muka seres tok ava mayuh ndar pic ya seres sampai kening ngeriut.

Agnes said...

Thanks babe...dh mengila ka join contest tu....

nya meh muka baka tu ya paling myuh muka senyum mimit...asal meda kamera terus nyau senyumannya

Rifqi Zuhairi said...

Hello..
Gud Luck to cute little baby boy...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

last photo nyak paling 'in' !hehhe

mamamiera said...

good luck vish2 encem!!
yg last paling serius!

Intan said...

Ha ha...cute dan kelakarlah muka vish :D

Suke pic yg last sekali :)

Gud luck vish!

Agnes said...

Thanks ibu Rifqi

Agnes said...

steph babe...ntah lah i dont know nama hal vish ka amai ngaga mimik muka mcm2...photo last nya masa kami dinner diluar...ringat ka minta ambi

Agnes said...

zai babe, thanks....muaaaaaaaaaah for haikal...haikal pun encem...memang dia suka buat muka serius...nak suruh senyum punya susah

Agnes said...

intan, thanks...tu lah vish2 suka sgt buat muka kelakar dengan serius...