Tuesday, January 12, 2010

CONTEST CANCELLATION

Lepas baca entry mommy zara tentang ibu2 yang mengutuk beliau dekat FB dan juga special entry kat blog dia tentang kelambatan mendapat hadiah terus I takde mood nak buat contest...lambat sikit dapat hadiah dah nak mengamuk sakan..dan juga peristiwa perempuan yang ambil gambar anak orang lain dalam contest mommy Ryan buat I jadi takut.......aduhai....jadi dengan ini I rasminya cancelkan my contest yang bertajuk SYLO BABY CONTEST....i dah delete kan entry tu....million sorry to pada yang nak join .....mommy haikal...mommy Arissa maaf ya sayang...

1 comment:

Mea Myra said...

haha darling, its not necessary la to buat this cancellation, maybe followers2 you baik2 ke.. sian dioang.. ;) tapi as for me i dah serik, no more contest atau ape2 yg berkait dgn other blogger.. niat kita baik, las2 kita juga yg kena. ape2 pun be extra careful with blogger.
laf u babe!♥